Ibizamarkt

Ibizamarkt

Afgelopen winter kwam het voorbij een Ibizamarkt in Enschede, dit leek ons helemaal op ons lijf geschreven. We hebben ons dan ook  à la minute ingeschreven!

Vorige week zondag was het dan zover onze allereerste markt. De weergoden waren ons goedgezind en we hebben een stralende dag met Ibiza waardige temperaturen gehad. Eenmaal onderweg naar huis brak de hemel open, pfieuw zeiden wij in koor! Net op tijd ingepakt.

In de weken voor de markt zijn wij enorm druk geweest om een gave Ibiza zomer collectie sieraden te maken. Voorheen was onze (schoon) moeder Wil voornamelijk alleen druk in haar atelier, maar wij Rebecca en ik (Maaike) hebben het virus van het sieraden maken inmiddels ook helemaal te pakken. Wij houden van veel kleur, goud, parels en leuke bedels, ook zijn wij fan van de charm bedelketting en eigenlijk "in love" met al onze handgemaakt sieraden.

Wij wilden natuurlijk met een echte Ibiza uitziende kraam op de markt staan, dus zijn wij op pad gegaan om leuke aankleding voor de kraam te vinden. We waren bang dat we te weinig bij ons zouden hebben om de kraam te vullen. Uiteindelijk kwamen we aan met véél teveel spullen. De hele bus was afgeladen vol, we hebben een enorm leuke dag gehad met prachtig weer en veel leuke mensen in onze kraam.

Uiteraard gaat niks zonder slag of stoot en stonden we met een prachtige kraam klaar om van start te gaan, alleen de bus moest nog even aan de kant, deze stond midden voor onze kraam. Deuren open, lampen aan, ja je raadt het al... een lege accu!! Gelukkig hele aardige marktkoopmannen die onze accu weer tot leven hebben geroepen.

Kortom het was een groot succes en we hebben nu al zin in de volgende markt!

Terug naar blog